BAŞKANIMIZ

15.05.1960 yılında Malatya ili Pütürge ilçesi Belen köyünde dünyaya geldi, eğitimini mihrap köyü ilkokulunda tamamladı.

1973 te İstanbul”a geldi Süleymaniye”de ikamet etmeye başladı , İş hayatında çalışmaya başladığında 13 yaşındaydı , tekstil sektöründe ilgilenip çalışmalarda bulundu.

1982 de kendi işini kurdu, 1 sene sonra askerlik çağına geldiğinde vatani görevini yapmak için  askere gitti askerliğini er olarak yaptı ve döndüğünde işini devam ettirdi.

1977 yılında evlendi 1999 yılından Ömer adında bir erkek çocuğu rabbim nasip etti.

2000 yılında bir piknik faaliyetinde Ramazan Karıksız ile birlikte vakıf açma kararı aldılar, uzun yıllar beraber çalıştılar görevi saymanlıktı.

2007 yılından ani gelen vefat haberiyle Ramazan Karıksız aramızdan ayrıldı Allah rahmet eylesin .

Vakıfın yeni başkana ihtiyacı vardı Bayram Onur çok sevilip sayılan biri insanlar ilişkisi anlayışı ve diğer özellikleri ile Vakıfın başına gelmesi uygun görüldü.

Görevini layığıyla yapıp köyümüzü derneğimizi yönetim kurulumuz ve üyelerimiz sayesinde vakfımızı faal durumda tutmaya birlik ve beraberliğimizi  yardımlaşmamızı sağlamakta.

SAYGILARIMLA BAYRAM ONUR